Villa Principe

INFO : 

Villa Principe je kombinacija moderne i tradicionalne izgradnje smještene u zelenoj unutrašnjosti Istre nedaleko Grožnjana, slikovitog grada umjetnika i centra svjetske muzičke omladine nadaleko poznatog i po Jazz festivalu. Objekt se sastoji od smještajne jedinice -novoizgrađene prizemne kuće smještene na vlastitoj okućnici od 1.300 m2. Hortikulturalno uređenje prekrasan pogled na razigrani okoliš ,mirno i spokojno okruženje garantira nezaboravni odmor daleko od gužvi naseljenih mjesta.
Inače ,Grožnjan je proglašen Svjetskim mjestom susreta glazbene mladeži jer predstavlja međunarodni kulturni laboratorij posvećen promociji kulturnih vrijednosti.Uz visoko umjetničko obrazovanje i brojne glazbene radionice i koncerte opuštajući ambijent Grožnjana i ljepota prirode nudi intelektualno i umjetničko obogaćivanje.

Na ograđenoj okućnici nove kuće gostima je na raspolaganju prostrani bazen površine 50 m2, ljetna kuhinja sa natkrivenom terasom za objedovanje na otvorenom sa prekrasnim panoramskim pogledom na Motovun, parkiralište za tri vozila, stol za stolni tenis i igralište za djecu.  

Vlasnik kuće živi na imanju, no novoizgrađena kuća sa zasebnom okućnicom i bazenom stoje na raspolaganju isključivo gostima Ville Principe. 

Kuća za odmor za 6+2 osoba sa jednom smještajnom jedinicom ukupne je površine cca 150 m2.  Smještajna jedinica je novoizgrađena prizemna kuća površine 150 m2 koja se sastoji od ukusno uređenog i prostranog dnevnog prostora sa potpuno opremljenom kuhinjom, stolom za objedovanje i dnevnim boravkom sa panoramskim pogledom na Motovun i zelenu dolinu, tri dvokrevetne sobe sa SAT-TV od kojih jedna sa francuskim krevetom i tuš/WC, jedna sa odvojenim krevetima i tuš/WC te jedna sa francuskim krevetom i kupatilom/WC sa hidromasažnom kadom-jacuzzijem, zaseban WC te posebna prostorije sa finskom saunom. Iz dvije spavaće sobe, kao i iz dnevnog boravka izlazi se na terase sa sjedećim garniturama i bazen površine 50 m2. 

Opremljenost kuće 

-  potpuno klimatiziran objekt ,  otvoreni bazen (50 m2) ,  ležaljke za sunčanje (10 komada) ,  wi-fi internet ,  opremljena kuhinja sa posuđem i aparatima ,  kombinacija modernog i antiknog namještaja 

-  4 x SAT-TV ,  hladnjak sa ledenicom ,  hladnjak za vino ,  električni štednjak ,  pećnica ,  aparat za filter kavu ,  toaster ,mikrovalna pećnica,  kuhalo za vodu,  perilica suđa ,  perilica rublja ,  pegla i stol za peglanje ,  sef,  dječji krevetić ,  dječja hranilica ,  privatni parking za 3 vozila ,  podno grijanje,  ljetna kuhinja sa roštiljem i terasom ,  dječje igralište ,  stol za stolni tenis,  njegovana okućnica od 1.300 m2. 

 • Grožnjan - Grisignana
  Grožnjan - Grisignana Grožnjan je smješten iznad doline rijeke Mirne na brežuljku nadmorske visine od 228 metara. Srednjovjekovna…
 • Antonzi
  Antonzi Il paese di Antonzi e situato sui pendii della valle del fiume Quieto. In questa…
 • Terre Bianche
  Terre Bianche Il territorio delle Terre bianche e stato da sempre solcato da vie di comunicazione: comunicazioni…
 • La valle del fiume Quieto
  La valle del fiume Quieto L’antica via Flavia, che da Buie scende verso Pola, sul suo cammino incontra il fiume…
 • Castagna
  Castagna Lasciando a Porta Porton l’imperiale via Flavia, si trova una stradina che s’inerpica lungo un…
 • Cuberton
  Cuberton Lungo la strada che da Marusici va verso Sterna, superato il bivio di Vergnacco si…
 • Macovzi
  Macovzi Abitato che si apre su un vasto altipiano.. Il vecchio ed il nuovo – il…
 • Martincici
  Martincici Borgo pittoresco situato su un colle, conquista per la sua bellezza. Il vecchio ed il…
 • Parenzana
  Parenzana Borgo pittoresco situato su un colle, conquista per la sua bellezza. Il vecchio ed il…
 • Sterna
  Sterna Un tempo, la giurisdizione di Sterna era molto ampia: comprendeva i paesi di Cuberton, Toppolo,…
 • Vergnacco
  Vergnacco Lungo la strada che attraversa la valle di Sterna, superato il paese di Marusici, si…
 • Piemonte
  Piemonte In mezzo alle colline che a sud, tra Grisignana e Portole, delimitano il Carso, appollaiato…

©:
Turisticka zajednica opcine Grožnjan
Ente per il turismo - Comune di Grisignana
Touristichegemeinschaft Grožnjan
Tourist association Grožnjan

Development: Studio WEB ART